За нас


Фирмата „Виктория-М” ООД започва своето начало през 2007 година с производство на естествени камъни за облицовки, настилки с уникални изображения по самият камък, дар от природата.

„Виктория-М” осъществява директни продажби в цяла Европа на естествени скални материали. Те са предназначени за изграждането и декорацията на градини, паркове, алеи, улици, площади, вътрешни и външни облицовки и настилки на къщи, басейни и други.

Установени са отлични търговски връзки с множество производители в България и чужбина.

Всичко това допринася за реалната възможност на Нашата фирма да предлага на партньорите си една богата гама от красив естествен камък и свързаните с него артикули. Ние гарантираме една добра селекция и един качествен продукт. „Виктория-М” ООД прилага най-строгите критерии в своята дейност.

Като водещи са най-доброто съотношение между перфектно качество и конкурентноспособна цена.

Ние сме единствените, които добиват този уникален продукт "FOSSIL STONE", оригинален ПРОИЗВЕДЕНО В БЪЛГАРИЯ КАМЪК НА ВИКТОРИЯ-М ООД

Нашите цени са цени на производител и са достъпни за всеки!

Ние гарантираме добра селекция и един качествен продукт!

Осигуряване на качество: - Качество и обслужване на клиентите всичко са нашите опасения. Ние следваме твърда и съвременните норми за качество и процедури за контрол от кариери етап до етапа на опаковане. С най-качествените продукти, ние сме посветени на общата удовлетвореност на клиента.

Цели и Визия: - световния износ твърдо цели в разширяване на семейството на своите купувачи. Нашата визия е да се вземат качествени естествени камъни на всеки ъгъл на света.

Ние винаги вярваме в създаване на дълготрайни отношения с нашите клиенти, чрез осигуряване на добро качество на материала (и услуги - за довършителни и фитинги).

Ние също така насърчават преките контакти и затова ние приветстваме вашето посещение. Ние се ангажираме, какво можем да изпълним и достави.

Очакваме да разширим нашата дейност, ние искаме да се създадат нови отношения. Ето защо ние Ви предлагаме родени камъни.

Ние винаги се работи по теория на, най-добро качество + Най-добра цена + Своевременно достави = удовлетворени купувач.